Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Kropla wieczności "

Jeszcze nie zapomniałam
Jak prawdę Twą pokochałam
Przy Tobie wzrastam w Miłości
Z wiarą i nadzieją patrzę teraz
Stałeś się kroplą wieczności
Fragmentem mojej nieskończoności
Oceanem marzeń spełnionych
W Tobie zanurzam się cała
Swym Życiem cudownym
Boskim darem natury i płynę
Ty mi wystarczysz na tysiąc lat
Wdzięczności kwiat daruję Ci
Bez Ciebie smutny byłby mój świat
Bez Ciebie umarłby Świat

...
24.03.2022
21:21

281 866 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!