Menu
Gildia Pióra na Patronite

wspomnienie...

Teksty z obrazami - wspomnienie... - Maciek Zz
wspomnienie... - Maciek Zz

Jeszcze nie tak dawno
pięknie, że pochwalę,
nóżką swą powabną
pobudzałaś fale.

Dziś tylko wspomnienie
snuje się po wodzie
i to zapatrzenie,
gdy na brzegu stoję.

48 003 wyświetlenia
281 tekstów
37 obserwujących
  • RozaR

    23 June 2020, 20:33

    Muzyka do zrobienia bez problema :-)

  • Maciek Zz

    23 June 2020, 20:28

    Dodać słów parę nie problem,
    gorzej muzyczną melodię.

  • RozaR

    23 June 2020, 19:47

    No pięknie wręcz melodyjnie , lirycznie , swawolnie i erotycznie .
    Jeszcze dwie strofy i piosenka :-)