Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jeszcze nie

Jeszcze nie
jeszcze nie pora na wyznania.
Słyszysz szept wiatru pośród drzew?
on wyznaję miłość słońcu
pocałunek składa na chmurach
posłuchaj.
Jeszcze nie
nie mów nic
usiądź nad brzegiem
zbierz pianę z wzburzonej rzeki
posmakuj
jeszcze możesz popłynąć z jej nurtem.
Wejrzyj w swoje serce
dotknij sumienia
jeszcze możesz
możesz go zapytać
nim cokolwiek mi wyznasz
J.W

27 414 wyświetleń
180 tekstów
11 obserwujących
  • fyrfle

    3 May 2015, 17:41

    Wyznali sobie wewnętrzne tajemnice i nie zdzierżyli,

  • Ragilia

    3 May 2015, 15:32

    Chyba.. chyba słyszę szept wiatru:)
    Miło, pozdrawiam:)