Menu
Gildia Pióra na Patronite

decyzja

jeszcze mnie nie znasz
poznaj nie zwlekaj
pozory mylą nie pożałujesz
sam się przekonaj

nie bój się na zapas
odrobinę czasu daj mi
i sobie jednocześnie
nie słuchaj podszeptów

podszepty to błędna
droga do obranego celu
nie słuchaj innych
wsłuchaj się w Swój głos

on Ci podpowie najlepiej
jak przyjaciel od serca
to jest Twoje życie
tylko Ty decyzję...

podejmujesz nikt
inny za Ciebie
do odważnych
świat należy

93 544 wyświetlenia
896 tekstów
21 obserwujących
  • Naja

    12 February 2023, 20:24

    Nie jest to łatwe. Często pojawia się dylemat, czy podejmujemy właściwą decyzję.

    • Victoria Angel

      13 February 2023, 08:51

      To prawda. :-))) Bardzo dziękuję za komentarz i oceny. Pomyślnego całego tygodnia życzę wszystkim. :-)))

      od Naja