Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jeszcze [...]

jeszcze milczysz echem
w ścianach pokoju
z fantazją odkrywasz myśli ukryte
łapiesz swój oddech na skraju nieba
w szeptach witasz co niezdobyte

jeszcze się chowasz
pod tęczą uśmiechu
i tylko deszcz słów Cię obejmuje
zapach pocałunków wisi już nad Wami
a ich niewidzialny dotyk tak fascynuje

jeszcze wypiszesz tylko chwilę
ciepłem serca otulisz słowa
dasz westchnień swych głębinę
niech żyją w Was od nowa

jeszcze jesteś
- tylko szeptem...

20.04.2011

22 299 wyświetleń
205 tekstów
87 obserwujących
  • Pytia

    26 April 2011, 20:36

    Przepiękny.....jestem pod wielkim wrażeniem...na kolana powala

  • 20 April 2011, 23:57

    Aguś..Ewuniu...dziękuję :)
    To tylko słowa...

    Pozdrawiam ciepło :)

  • motylek96

    20 April 2011, 12:56

    Piękny...