Menu
Gildia Pióra na Patronite

mijanie

jeszcze jestem

nie patrzę w oczy lustrom
cieniem się kładę na kartkach
lepką ciszą związuję palce
i znów mnie

o oddech mniej

22 040 wyświetleń
189 tekstów
51 obserwujących
  • fyrfle

    17 January 2014, 22:45

    Fajne, takie przywiązujące i u mnie Ciebie więcej.

  • luterin

    12 January 2014, 17:26

    I ja Gaiu jestem na nie
    jeżeli chodzi o
    mi...

    ale cóż...mogę ?
    :)))

  • Gaia

    7 January 2014, 23:29

    mi ja nie
    ja nie
    nie
    NIE ZGADZAM SIĘ!

    :)*

  • luterin

    7 January 2014, 20:09

    Dziękuję...bardzo nawet :)

  • onejka

    7 January 2014, 10:15

    mój oddech się wstrzymał...piękny

  • Janya

    5 January 2014, 22:53

    Ciekawy i ładny wiersz..
    Podoba mi się..

    Pozdrawiam;)