Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

jeszcze jesień przed nami
szelest liści
szeptem przetykany

ciepły kolor wschodzącego słońca
babie lato
słowa splatające

jeszcze
jeszcze

to początek
czy początek końca

39 584 wyświetlenia
253 teksty
27 obserwujących
  • Maryla S.

    25 August 2020, 21:14

    Elu, dziękuję🙂
    W moim wierszu jest też głębsza refleksja. Jest nią ,,jesień życia".
    Pozdrawiam 🤍

    od Naja
  • Naja

    25 August 2020, 07:31

    Jeszcze lato jest późne, a jesień przyjdzie później :-)