Menu
Gildia Pióra na Patronite

" ...Jeszcze poczekam..."

Jeszcze jedną zimę
Jeszcze jedną zawieję
Poczekam na Ciebie

Jeszcze jedną wiosnę
Do ptasich treli poczekam...
Poczekam do tej niedzieli

Lato w sercu jeszcze mamy
Jeszcze oboje na siebie czekamy
Cierpliwie lub nie...któż to wie?

Jeszcze wiersze pachną obietnicą
Jeszcze różowe me lico
Jeszcze nadzieja we mnie

Więc...
Jeszcze poczekam na Ciebie
Może będzie przyjemnie...

04.01.2021
12:00

281 010 wyświetleń
2724 teksty
35 obserwujących
  • Maciek Zz

    4 January 2021, 18:57

    Czekaj na mnie czekaj, będzie przyjemnie - przyrzekam.