Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Bezsenna "

Jeszcze jedna
Ciężka noc

Jeszcze jeden
Ciepły koc

Jeszcze jedna
Szklanka mocy

Jeszcze jeden
Wiersz uroczy

Jeszcze jedna
Noc bezsenna

Jeszcze jeden
Uśmiech dnia

Jeszcze jedna
Myśl cenna

Jeszcze jeden
Taki dzień

Jeszcze jedna
Taka noc

Nie pomaga
Ciepły koc

Ciebie brak
Krzyczy cisza

Noc niby
Taka piękna

A ja
Taka senna

281 677 wyświetleń
2733 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!