Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jeszcze jeden dzień ...

Jeszcze jeden dzień ...
długi dzień oczekiwania
Minuty wleką się bezlitośnie
przemijają w zwolnionym tempie...
I czekam
Czekam na Ciebie...
Moje myśli przy Tobie
Gdziekolwiek jestem
Cokolwiek robię...

Jeszcze jeden dzień ...
długi dzień oczekiwania
Znów nakarmisz mnie swym uśmiechem
spojrzeniem...
dotykiem...

Jeszcze jeden dzień...
I znów będę szczęściem przepełniona
Miłością Twą nakarmiona...

8462 wyświetlenia
73 teksty
8 obserwujących
  • Odchłań

    21 March 2013, 16:51

    dokładnie tak Agnieszko
    Dziękuję i pozdrawiam :)

  • agniecha1383

    21 March 2013, 02:12

    Każdy dzień to zniecierpliwienie za bliskością drugiej połowy... okazaniem uczuć...
    pięknie...pozdrawiam:)

  • Odchłań

    19 March 2013, 20:52

    serdecznie dziękuję Xavierze :)