Menu
Gildia Pióra na Patronite

czwarta prawie

jeszcze gdzieś w snu fragmentach
zapamiętanych chciwie
istniejesz

mogłabym dni nie budzić
czasu jednostek
zdziwionych

tą chęcią moją nagłą

- nie do życia

22 050 wyświetleń
189 tekstów
51 obserwujących
  • eskimoska86

    29 January 2013, 15:34

    Powtórzę za Gaią dobrze,że jesteś :)

  • luterin

    28 January 2013, 23:27

    Są takie sny Gaiu...
    Jestem i dziękuję, że czekałaś :)
    PearlSoul25, witaj.
    Miło, że znalazłaś u mnie coś dla siebie.
    Pozdrawiam również.

  • Gaia

    27 January 2013, 19:05

    Są takie sny
    że nie chcą nas budzić wcale
    pod zaciśnięta powieką
    wołamy by trwały

    Dobrze, że jesteś. Czekałam. Pozdrawiam :)