Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Ty jeden wiesz... "

Jeszcze deszczem pachną myśli
Zielone liście szukają schronienia
Serce potrzebuje ciepła Twojego
Parasol deszczowy pod nim My
Czego jeszcze potrzeba Ci?
Zapewnień o uczuciach jesiennych...?
Kiedy pada deszcz...tęczę widać, wiesz?
Zapewnień o uczuciach wiosennych?
Ty jeden musisz wiedzieć i wiesz.
Tak czuję, tak myślę - tego pragnę, chcę...
Przecież wiesz o tym, że kocham Cię:
Za dnia o zmroku przez cztery pory roku.

Dedykowany Tobie
02.09.2020
08:40

281 000 wyświetleń
2724 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!