Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie, Dziękuję?

Jeszcze Ci nie dziękuję
choć wiem, że ten dzień następuje
I mimo to, że wiem po co to było
mam nadzieję, że jeszcze się nie skończyło
Po którejś stronie serca nienawidzę Cię całym nim,
a z tej drugiej miłość do Ciebie się tli
Więc Wybacz Ty mój drogi dziś
jak przyjdziesz pewnego dnia i powiesz Cześć,
ale odpowiem wtedy krótko i szczerze
za wszystko grzecznie nie, dziękuję!

663 wyświetlenia
8 tekstów
0 obserwujących
  • 17 January 2018, 08:46

    smutny, ale autorka jakby pogodzona z sytuacja

  • Morris

    16 January 2018, 21:13

    smutny, bo sytuacja jest smutna

  • fyrfle

    16 January 2018, 19:40

    Smutny wydźwięk.