Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jeszcze...

Jeszcze będziemy widywać
swoje uśmiechy, beztroskie
spojrzenia bez korony bez
niepokoju nieufności

Jeszcze będziemy smakować
swoich ust na tym przystanku
gdzie co rano mijaliśmy
te same twarze zaspane

Jeszcze przeżyjemy to co
zostało nam odebrane
wylejemy łzy radości
na to ponowne spotkanie

Biotechnologia ani ustawy
nie odbiorą nam wolności
wolność jest w nas, pamiętaj -
jeszcze będziemy...

97 wyświetleń
1 tekst
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!