Menu
Gildia Pióra na Patronite

cztery pory życia

jest taki rozdział w życiu
co w napięciu
trzyma

zima

są też dni w miłość radosne
co w snach
wywróżą

wiosnę

jest czas gdzie młodość żyje
na bogato
słoneczne

lato

i siwe myśli w kołysance
kwiatów polnych
lesie

jesień

co łączy cztery pory
w jedno źródło życia
epitafium na szczycie
we śnie do zdobycia

43 930 wyświetleń
511 tekstów
16 obserwujących
  • jarekkozikowski

    17 March 2013, 17:37

    dzięki pozdrawiam

  • Papużka

    17 March 2013, 13:44

    Bardzo ładny.. :) z energią i uśmiechem.

  • jarekkozikowski

    17 March 2013, 10:56

    dzięki za dobre słowo pozdawiam

  • R.A.K.

    17 March 2013, 08:34

    fajny wiersz!

    Pozdrawiam :)