Menu
Gildia Pióra na Patronite

nasza miłość

jest taka
że oddałbym cię za piwo
moja martwa strategia
poszukiwania boga

i tak jakoś to już trwa
i nawet mamy dziecko
kochanie jest zmywaniem naczyń
huśtaniem potomstwa
psa sraniem
w parku

i wiem
czuję że nie wierzysz
mi
czy w niego też

42 460 wyświetleń
808 tekstów
64 obserwujących
  • 21 April 2019, 21:33

    Obowiązki często zasłaniają to, co ważne.
    Jest jeszcze czas, by posprzątać bałagan w sobie.
    Pozdrawiam. :)