Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dwa wymiary

Jest świat widziany oczami prostaka
Z początkiem i końcem
Gdzie jest lub niema
Wódki i chleba

To mój świat - inny niż ten
Którego wszystkim potrzeba
Świat potu prawdy i siły
Innego nie ma

Jest tylko on lub film telenowela
Nagrana przez kłamców
Złuda dla reszty
By łatwiej oddychać

Spokojnie żyć
Żyć i umierać
Nie rwać podłogi
I o nic nie pytać

76 488 wyświetleń
1011 tekstów
16 obserwujących
  • 5 November 2018, 21:03

    Kłopot w tym, że... tacy, jak Ty, ja i jeszcze garstka... to mniejszość. Pozostali wybierają telenowelę.
    Pozdrawiam. :)

  • Polna

    4 November 2018, 22:34

    Wreszcie coś porządnego na tej stronie