Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przyjaźń

Jest na tym świecie taka osoba
Która rozumie, czuje i wspiera
I tak daleko, głęboko w sercu
Czuję, że jest od wszystkiego ważniejsza
I bardzo często myślę tak sobie
Dziwną rzeczą jest przyjaźń

Tak ważna dla nas ciągle jest przyjaźń
Przyjaciel: ciepła, dobra osoba
Nigdy nie myśli tylko o sobie
Na dobre i złe ciągle Cię wspiera
Ty jesteś dla niej od niej ważniejsza
Przyjaźń się kryje, ukrywa w sercu

Kiedyś nie było jej w moim sercu
Gdy wypełniła serce me przyjaźń
Wtedy wiedziałam - ona ważniejsza
Chociaż kolegą jedna osoba
Taka osoba będzie Cię wspierać
Nieważne, co mówisz innym i sobie

Tak właśnie lubię mówić wciąż sobie
Tak, że ktoś w końcu jest w moim sercu
Tak, że już teraz każdy mnie wspiera
Tak, że znalazłam cudowną przyjaźń
Co ma oznaczać "jedna osoba"
Skoro od wielu jest ważniejsza?

Od wielu innych ona ważniejsza
I cały czas to mówię sobie
I choć to tylko zwykła osoba
Ma własne miejsce ukryte w sercu
To przyjaciółka, a nasza przyjaźń
Pomaga nam, obie z nas wspiera

Bo każda z nas się nawzajem wspiera
Przyjaźń jest nasza już najważniejsza
Taką cudowną rzeczą jest przyjaźń
Nikt z nas nie myśli tylko o sobie
Takie przesłanie, głęboko w sercu
Chciała przekazać moja osoba

Osoba, która ciągle mnie wspiera
W sercu się czai, od wszystkich ważniejsza
Wiemy wszystko o sobie, taka jest nasza przyjaźń

450 wyświetleń
3 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!