Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ksiąka

Jest moim przyjacielem, bo czerpię z niej inspirację.
Jest moim przyjacielem, bo pomaga zapomnieć mi o problemach.
Jest moim przyjacielem, bo zawsze jest pod ręką.
Jest moim przyjacielem, bo zawsze wiem gdzie jej szukać.
Jest moim przyjacielem, bo zabija godziny nieprzespanej nocy.

19 023 wyświetlenia
115 tekstów
0 obserwujących