Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bez reszty

Jest mnie coraz mniej
i coraz mniej mnie obchodzi
tych,których kochałem
zwyczajnie pomijam

przeciekam między palcami
nie umiem wydobyć słów
jestem jak zapisany zeszyt
przepełniony marginesem życia

na drodze donikąd czekałaś
i choć oczy masz zamglone
widzisz światło tylko ono
jest w stanie mrok pokonać.
https://www.youtube.com/watch?v=mjvGjUovxPU

65 916 wyświetleń
735 tekstów
45 obserwujących
  • kati75

    31 March 2020, 20:04

    "Życie jest nasze,każdy żyje na swój własny sposób"pozdrawiam:-)

  • silvershadow

    31 March 2020, 17:33

    ... and nothing else matters

    od kati75