Menu
Gildia Pióra na Patronite

za[s]powiedzi

jest już za późno

o osiem godzin
o całą noc

nieobecności

146 996 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących
  • 25 October 2016, 21:00

    Metryka mówi inaczej. :)

  • 25 October 2016, 18:57

    A może jest zbyt wcześnie? :)
    Miłego wieczoru Kaś. :))

  • 25 October 2016, 06:51

    Niestety, nie zawsze jesteśmy w stanie zdążyć.

  • 24 October 2016, 22:14

    "Jeszcze zdążymy naszą miłością siebie zachwycić,
    Siebie zachwycić i wszystko w krąg..."
    Nigdy nie jest za późno.
    Ale często jest zbyt wcześnie...
    Pozdrawiam. :))