Menu
Gildia Pióra na Patronite

między nami


- Jesteś wyjątkowa.
- Dawno mi tego nikt nie mówił.
- Powinnaś to słyszeć każdego dnia.

m. 20/07/2013 19:02:50

kiedy próbuję zasnąć jestem zwykła
mam oczy wypełnione strachem
i we włosach wplątane babie lato

gdybyś tylko zauważył
byłabym szczęśliwsza wiedząc
że na pewno

146 995 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących
  • 17 October 2013, 21:36

    Fenks. :)

  • awatar

    17 October 2013, 13:34

    odczytałem jako wiesz o staruszce z włosami plecionymi babim latem
    i przypomniała mi się piosenka

    "płacze dziewczynka, balon uciekł jej
    ludzie mówią nie płacz a balonik hen
    ...
    płacze staruszka, mamo dosyć łez
    a balonik wrócił i niebieski jest"

    pozdr

  • 17 October 2013, 11:53

    Czasem nie jest nam dane zasnąć... spokojnie. :)

  • onejka

    17 October 2013, 11:51

    Czasami brak jednego gestu, paru słów, żeby poczuć pełnię i zasnąć spokojnie
    :)