Menu
Gildia Pióra na Patronite

list

Jesteś Wszystkim dla mnie

lekkością
radością
ciepłem
iskierką
wytchnieniem
rozkoszą
słodyczą
snem

nigdy nikomu Cię nie oddam
na nikogo nie zamienię
to wiem

nie wiem tylko czy Ty
do końca będziesz chciała mnie

Ż.

9454 wyświetlenia
32 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!