Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

jesteś tu
czy tylko bywasz
pytam
gdy kroków nie słyszę

jesteś tu
a może cię już nie ma
brzmią gdzieś słowa
tylko w oddali

jesteś tu
gdzie być nie możesz
wśród zgiełku
podróżując wciąż

jesteś tu
choć i tam bywasz
szukam cię wciąż
więc gdzie się ukrywasz,
życie.

147 651 wyświetleń
2018 tekstów
322 obserwujących
  • LiaMort

    25 January 2015, 11:22

    to ja dziękuje nicola za poświęcenie chwili za skomentowanie. ;)
    pozdrawiam. ;)

  • nicola-57

    25 January 2015, 11:16

    oj, mam dreszczyk...,zatem dzięki piękne za wiersz.
    serdeczności :)

  • LiaMort

    24 January 2015, 23:26

    Heh..xD ;) teraz rozumiem..xD

  • słońiczka

    24 January 2015, 23:21

    No i źwirkach Xd)

  • LiaMort

    24 January 2015, 23:17

    muchomorkach?.xD

  • słońiczka

    24 January 2015, 23:12

    Próby skończyły się na grzybkach ;)

  • LiaMort

    24 January 2015, 23:10

    ;) a próbowałaś?.xD ^^

    dziękuje. ;)

  • słońiczka

    24 January 2015, 23:07

    Mnie kolega ostatnio napisał:
    Śmierdzi tu a Ciebie nie ma. Próbowałaś mnie otruć.

    Ładny wiersz.

  • LiaMort

    24 January 2015, 22:49

    Dziękuje Naju. ;)

  • Naja

    24 January 2015, 22:48

    Wersy zatrzymują i zbudzają refleksje... :-)