Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pleśniawki w ustnej jamie

Jesteś
niebezpiecznym programem
a ta miłość
to fikcja

przed tobą blokada
nie obroni
potrzebny jest hak
na którym wiszą
osaczone muchami klosze
ze łzami
w oczach

marazm

serwujesz nagi kontur
po którym ścieka pożądanie
a później zabierasz z ziemi miskę
i otwiera usta
pusty sektor
z tabletką na spanie

...............................

Nadzieja to lukrowany pączek
do którego
nie nałożono marmolady

marka

127 818 wyświetleń
1427 tekstów
95 obserwujących
  • onejka

    27 June 2013, 13:26

    piękne smutkiem

  • motylek96

    27 June 2013, 08:20

    jak zawsze genialnie

    pozdrawiam