Menu
Gildia Pióra na Patronite

naga myśl

Jesteś naga jak poezja.
odkryta na nowo,
duchem odczuwana,
ubrana w zmysły,
słowami opisana.
Kiedy myślę o tobie
jesteś niewyobrażalna
i zalotna,
wydajesz się namiętnością,
sercem Amora...

14 008 wyświetleń
168 tekstów
7 obserwujących
  • fyrfle

    31 January 2020, 11:54

    Niezła musi być i mieć przymioty głębi i kształtu.