Menu
Gildia Pióra na Patronite

pytania

Jesteśmy własnymi schodami do nieba-
krętymi poręczami do szczęścia.
Siedzą na nich natchnieni - nieobudzeni,
zadający pytania dla czego nie ja.
Nie dający sobie szansy ,
prozą zamrożeni -
w amoku życiowych złudzeń na inny horyzont.
Na co- siedząc czekasz -
Na co pusto patrzysz?
Zrób sobie miejsce na własne szczęście,
a to
na schodach zostaw innym losem niewidomym.
Dopuść dżwięków tony -serca zaproszenie
idż na przeciwko, nie pytaj gdzie....

13 993 wyświetlenia
168 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!