Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Tekst dnia 17 October 2019

Jesteśmy jak liście
kolorowe, szare w kształcie serc
każdy inny...

według swoich uczynków...

kochajmy się
bo nie wiemy, która jesień
będzie ostatnia...

190 434 wyświetlenia
1575 tekstów
600 obserwujących
  • kati75

    17 October 2019, 08:10

    Bardzo się cieszę ,że te piękne słowa znalazły miejsce na stronie głównej;-)gratuluję Autorowi;-)

  • giulietka

    26 October 2016, 07:50

    Piękna refleksja, zabiorę ją ze sobą na cmentarne alejki.
    Uwielbiam Cię czytać, więc pisz!

    Twoja cicha obecność to bardzo wiele, ale mnie nie wystarcza!;)