Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

wiersz z obrazem drzewa w tle

jesteśmy z popękanych ścian
skaz drewna
drzazg

jesteśmy kruchą myślą
którą wysyłamy
do siebie
w ciepłych wierszach

nie maczając w tym palców
toniemy od tęsknot

14 060 wyświetleń
88 tekstów
29 obserwujących