Menu
Gildia Pióra na Patronite

spokojnie to tylko sen o tobie

jesteśmy sami
w świecie szukamy oparcia
o którym wiemy że jest z tektury
to wszystko co możemy sobie dać

mogę być przy tobie
z dala od wszystkich gdy chcesz spać
czuwać razem bez słów słuchając fal
podać lekarstwo na nieuleczalność
kiedy o nie poprosisz
spokojnie
odebrać z twoich rąk ubranie
i w ciszy pozwolić ci zanurzyć się w wodzie

jesteśmy dla siebie z tektury
wiem kiedy chciałbym płakać bardziej
ale nie mogę
oddałaś mi ubranie ufając
że będę je teraz miał na sobie

wszystko co mogłem ci dać

*tylko sen o tobie

https://www.youtube.com/watch?v=HSjORTWtwEw

30 113 wyświetleń
358 tekstów
51 obserwujących
  • silvershadow

    4 February 2018, 18:32

    Znajdź.mnie - sprawiłaś mi bardzo miłą niespodziankę.
    To dla mnie duży komplement, dziekuję. Pozdrawiam serdecznie :)

  • silvershadow

    9 November 2017, 04:31

    Piąta to jedna z tych godzin ... prawdy.
    Cieszę się, że zajrzałaś. To podnosi wiarę w pisanie.
    Miłego dnia ;)