Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nasz ogień

Jesteśmy ogólnie spokojni
Cenimy swój
Unormowany czas
Dlatego przykro
By nasz hormonalny świat
Zderzał się czasami
Twój i mój
Naraz zabłysnął ogniami
Boże drogi chroń wtedy nas

Lubimy piękno
Estetyka idzie z nami
Krok w krok
Dlatego trudno
By nasz erotyczny wulgaryzm
Nachodzący nas czasami
Mógł się spotkać razem
W tym samym czasie
Ach co to będzie za czas
Boże nie żałuj
Spotkaj ponownie nas

76 489 wyświetleń
1011 tekstów
16 obserwujących
  • fyrfle

    16 April 2022, 20:46

    Dobrze jest, gdy dwoje lubi wspólne dawane sobie erotyczne piękno. Ach co to za czas! :)

    od RozaR