Menu
Gildia Pióra na Patronite

Istoty

Jesteśmy małymi istotami
Na naszej małej planecie
Pośród innych tkwimy sami
We wszechświecie
Z nadzieją
Że gdzieś wysoko ponad nami
Istnieje życie
9.10.1998

1106 wyświetleń
9 tekstów
1 obserwujący
  • scorpion

    14 May 2020, 12:52

    Z nadzieją czy nie, może nie tacy sami, w każdym razie wiersz przyprawia o samotność...