Menu
Gildia Pióra na Patronite

My

Jesteśmy błyskami na wodzie
niepowtarzalnymi.

Na ziarnkach wirującego piasku
krótkimi cieniami.

Tacy mali, krusi i tacy niestali
płyniemy wielkimi sercami.

30 301 wyświetleń
360 tekstów
51 obserwujących
  • silvershadow

    7 October 2016, 09:45

    Dziękuję.

  • silvershadow

    24 September 2016, 11:44

    Dziękuję Wam, Kochani.
    Pozdrawiam serdecznie.

  • 9 September 2016, 21:45

    Ładne.
    Pozdrawiam. :))

  • fyrfle

    8 September 2016, 07:35

    Piękna chwila Twoje strofy, liryka, a jednak nie jest płaska.

  • giulietka

    8 September 2016, 07:14

    To będzie od dzisiaj mój ulubiony Twój wiersz. Zabieram!

  • 8 September 2016, 00:03

    Nieźle