Menu
Gildia Pióra na Patronite

Aniele ....

Jesteś moją wiadomością z nieba
Przy Tobie nie ma rzeczy, które mnie zasmucą
Ty zawsze próbujesz znaleźć najlepszą drogę,
Żebym była uśmiechnięta !
Podziwiam Twoje czyste serce
Ty zawsze dajesz mi całego siebie
i
Wszystkim którzy Cię otaczają
... modlę się !
By nie było końca...

Mój ziemski aniele...

I jeśli nie byłbyś sobą
Gdybym nigdy Cię nie poznała
...gdybyś nigdy nie podarował mi serca
I nie nauczył żyć

Nie byłabym tą która jestem
Nie dawałabym tego co ofiaruje
Nie myślałabym tak jak teraz
Dziękuję Ci!

Mój ziemski aniele...
Otulasz mą dusze płaszczem miłości
utkanym nadzieją
żarem namiętności
pokazujesz mi świat marzeń spełnionych
a barwy szczęścia otaczają Nasze strony !

Kochasz mnie i ja kocham Ciebie!
Dziękuje za zaufanie.
Prowadź Nas w stronę słońca
Dalej jak dzieci !
Bez końca ...

16 706 wyświetleń
194 teksty
73 obserwujących
  • Bryzeidaa

    10 July 2010, 18:52

    świetny! :)

  • Bogdan Z

    25 June 2010, 08:58

    kapitalnie piszesz ....uwielbiam ,,zestaw" takich słów :)

  • oliann

    21 June 2010, 19:45

    Piękny...Przepiękny.

    Jesteś moją wiadomością z nieba

  • motylek96

    7 May 2010, 20:38

    śliczny wiersz