Menu
Gildia Pióra na Patronite

Muza

Jestes moim natchnieniem?
Jestes wena czy zludzeniem?
Czy potwierdza to twe istnienie?
Czy bez Ciebie oszaleje?
Bo ja bez Ciebie tego nie czuje
Z dwojki jakoby jednego brakuje
Czas wielkie ma dla nas znaczenie
Liczymy ze uwolni nasze pragnienie
Lecz kwestia wazniejsza to nasze serce
Czy drugiej osobie odpowie w podziece
Czy nie za wiele wymagamy
Bo kwestia straszniejsza to nasze rany.

644 wyświetlenia
5 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!