Menu
Gildia Pióra na Patronite

(...)

jesteś
i znikasz

wszystkie
nasze wspólne dni
zamknięte są
w sekundach
istnienia świata

1004 wyświetlenia
13 tekstów
1 obserwujący
  • Bryzeidaa

    17 July 2010, 02:30

    szkoda , że tych chwil nie ma czasem więcej... super, plus