Menu
Gildia Pióra na Patronite

.

Jesteś do wyższych celów
mawiali
i miałam cele
wielkie
myśli
w tej celi
patrzyłam w niebo
przez kraty
lecz rzadko
było przejrzyste
w mej głowie

4490 wyświetleń
57 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!