Menu
Gildia Pióra na Patronite

Oddech...

Jesteś dla mnie
moją burzą i spokojem
moim obrazem ze skóry i porcelany
ty jesteś kimś,który decyduje
czy oddychać dziś
jesteś kimś kto inspiruje
jesteś kimś kto decyduje
ale jak to możliwe
kto ty jesteś?
że bez ciebie moje ciało dryfuje
bez sensu ...żebrzę
ściskając w objęciach twą przeszłośc.

http://www.youtube.com/watch?v=rmp9g7_H42o

63 264 wyświetlenia
1379 tekstów
34 obserwujących
  • Janya

    14 April 2014, 21:35

    dobry..
    Pozdrawiam;)

  • vikkka

    14 April 2014, 16:32

    Super ....