Menu
Gildia Pióra na Patronite

Odmienni

jesteście
to dużo

często za barierami
zmąconych pływów i przybliżeń

macie swą solidarność
i tak jak my mniejsze zrozumienie
grupy drugiej

walczycie o lepszy świat
nie stawiając przy tym
wszystkiego na ostrzu noża

wczytujecie się
w treści które bardziej wiążą niż rozluźniają

dajecie możliwości rozwoju
nawet jeśli ciężko jest wam
pogodzić się z
hierarchią struktur bieskich

4549 wyświetleń
89 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!