Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jesteś ciągle obok mnie
I topię się w tobie coraz mocniej
W lesie emocji gubię samą siebie
Już wiem, że nie widzę dobrze

Mówisz tak pięknie
Jakbyś dopiero co na świat przyszedł
Nieskazitelny i nienaruszony tym cholernym piekłem
I ja coraz szybciej blaknę

Zbyt wcześnie, żeby powiedzieć, że kocham
Zbyt późno, żeby się nie zakochać

9247 wyświetleń
94 teksty
0 obserwujących
  • Cris

    25 January 2017, 12:53

    tak :), czujesz już smak kochania...