Menu
Gildia Pióra na Patronite

Poprawność

Jesteś aż tak poprawny
Że stałeś się nieczuły
I tępy
Więc mam prawo
Chwycić cię za kark
Rozdrapać ci oczy
I pokazać
Skąd płynie krew

76 490 wyświetleń
1011 tekstów
16 obserwujących
  • czarna mamba

    30 April 2017, 08:37

    :)