Menu
Gildia Pióra na Patronite

Na pierwszy znak...

Jesteś złotem co się świeci
w niemym krzyku czarnej rozpaczy
Jesteś skarbem co lśni w szarości
dnia powszedniego Jesteś klejnotem
mojego istnienia bez Ciebie nic
nie znaczę Jesteś diamentem
nieoszlifowanym w moim życiu
który jest sercem mojej miłości
bo tylko Ty nadajesz sens
mojemu światu na pierwszy znak
miłości... 💋

93 720 wyświetleń
899 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!