Menu
Gildia Pióra na Patronite

xxx

Jesteś zawsze
obok
stoisz ramię w ramie
ocierając róż
z policzka
kiedy czas skryje znamię ,

Czasem nawet przytrzymasz
mnie za dłoń
i rzekniesz dobrze , że jesteś
nosząc lato
we włosach
wpatrując sie w oczu toń

Miałem być tu gdzie jestem
na schodach losu
nie na marmurze, nie na atłasie
nie w hebanowym fotelu
lecz z tatuażem 16.12.2016

14 009 wyświetleń
168 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!