Menu
Gildia Pióra na Patronite

„Jesteś zapachem”

Jesteś zapachem
Co moje nozdrza rozpieszcza
Jesteś dotykiem
Co moje ciało pieści
Jesteś wzrokiem
Co Ciebie przypomina
Jesteś głosem
Co mówi…
Że kochasz
I tęsknisz

- dla Szczęściary

1418 wyświetleń
10 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!