Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Skazany... "

Jesteś winny!

Biciu Serca
Każdego wzruszenia
Dotyku duszy
Serca smutku
Pocieszenia
Westchnienia
Czułych myśli
Żalu
Radości
Czułości

Wiary
Nadziei
...

Skazuję Cię
na dożywocie -
Mojej Miłości:

Czułości mych ramion
Dotyku mych ust
Drżących dłoni
Oczu miłością
wypełnionych
Poezji tej mojej
Szeptów nocy
Słów myślanych
Myśli szeptanych
Za dnia
Myśli i słów
wypowiadanych
Myśli i słów
niewypowiedzianych
Już...

Jesteś skazany

Na Miłość.

" Wyrok "

281 719 wyświetleń
2733 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!