Menu
Gildia Pióra na Patronite

Metafora miłości

Jesteś wiatrem w mych włosach
Pocałunkiem na mych ustach
Deszczem łez w moich oczach
Uśmiechem,gdy budzisz mnie rano
Światłem, które mrok rozprasza
Dotykiem ciepłym jak promyk słońca
Jesteś chwilą bez której mnie nie ma
Radością która wypełnia moje serce
Myślą co przyspiesza jego bicie
Melodią której chcę słuchac
Miłością którą chcę miec dla siebie.

109 552 wyświetlenia
648 tekstów
56 obserwujących
  • miramija

    28 April 2012, 15:09

    Bardzo ładnie :)

  • agniecha1383

    28 April 2012, 09:56

    Jesteś wszystkim...i każdego dnia kiedy przepełnia mnie szczęście czuję że wyczuwam Cię w powietrzu...dotyku i uśmiechów kochających ludzi:)
    :):):) tak pięknie to opisałaś...pozdrawiam