Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gdzieś tam

...Jesteś w mojej wyobraźni
Chcę Cię na zawsze
Nie tylko doraźnie, wiesz
Weź mnie na poważnie
Później weź mnie gdzie chcesz
To nieważne jest...

57 272 wyświetlenia
1702 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!