Menu
Gildia Pióra na Patronite

motywacja

jesteś tu
na chwilę, na sekundę
spójrz przed siebie, widzisz?
ocean możliwości, jeśli tylko chcesz
proszę, zechciej, masz szansę
jedyną i niepowtarzalną - jak ty
czy o czymś marzysz?
nie, nie mów głośno! nie zapeszaj!
a teraz wejrzyj głęboko w siebie,
nie, nie mów, że nie potrafisz!
możesz się spełnić, szczęście czeka
nie spóźniaj się tylko, jest niecierpliwe
no dalej, ruszaj!
dlaczego więc stoisz?
ja? jeszcze nie mój czas, przyjacielu
będę czekać aż wrócisz by wybiec ci naprzeciw
dasz radę i beze mnie! uwierz!

tylko nie zapomnij wrócić.

____________________________________
Dedykowany wszystkim tym, którzy boją się walczyć o swoje marzenia, które gdzieś tam na serca dnie czekają na spełnienie.

4098 wyświetleń
39 tekstów
2 obserwujących
  • Bogdan Z

    17 July 2010, 10:35

    dziękuję :)