Menu
Gildia Pióra na Patronite

dni słone jak ocean

jesteś tęsknotą
wszystkich myśli we mnie

tyle dobrych chwil odeszło
by nie wrócić
pękła
krucha krawędź
ciepłego uśmiechu

pozostały
dni
słone jak ocean

~

18 938 wyświetleń
158 tekstów
24 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!