Menu
Gildia Pióra na Patronite

bez terapii

Jesteś
taka niezależna
taka nieodgadniona
taka zmysłowa i eteryczna
masz swój czas
swoje pasje
swoje decyzje

A mój świat
moje myśli
moje marzenia
moja przyszłość
należy tylko do Ciebie

Jesteś
taka niezależna
a ja jestem
tak bardzo od Ciebie
uzależniony

Żonie

9452 wyświetlenia
32 teksty
3 obserwujących
  • 17 November 2014, 19:40

    niewielu jest takich jak Ty.. oby trwało to wiecznie i było odwzajemnione

  • R.A.K.

    25 August 2014, 22:53

    Cześć Falco. Ładny wiersz.
    Pozdrawiam.